2009


Logó avatóval egybekötött tábori találkozó Hatvanban, Kézdivásárhelyiekkel!

2010. február 27-28.

Fõszerepben: Skodicsek

Városnézõ körút Nándi vezetésével

Mert ugye olvasótábor.. :-)

S a jól megérdemelt pihenés.


Otthonról visszaérkeztünk Itthonra avagy Kézdivásárhelyrõl Hatvanba

2009. október 22 - 28-ig

Az elsõ szó ami eszembe jut, hogy színes, gazdag látogatás volt. Csak hömpölyögtünk az élményekkel teletûzdelt napok folyamán.

Felemelõ volt átélni Kézdivásárhely történetében egy új magyar színház születését és ott lenni az elsõ elõadáson.

A színdarab vége után kilépve a Vigadó ajtaján bárhová pillantottunk mindenütt Olvasótáborosok álltak! S ez egész végig így történt minden nap míg ott tartózkodtunk, mindig ott voltatok körülöttünk Kézdivásárhelyiek! Mennyire jó érzés volt!

A spontán buli a Vigadóban, majd másnap a tábori találkozó Sanyi koncertjével fûszerezve megint csak feledhetetlen volt. Ezúton is köszönöm Andrásnak, Ivettenek, Ákosnak, és különösen Kurucz Sanyinak hogy készültek!

Jó volt a két nap fáradságát egy kicsit kipihenni Jakabfalván a verõfényes õszi napsütésben és jól belakni Fradi fõztjével.

Másnap a gyimesi hegyek, az 1000 éves határ, a felújított MÁV õrház, a Rákóczi vár és a kicsi gyimesbükki templom szívet melengetõ de ugyanakkor szívet facsaró is volt egyben.

S persze minden este újra és újra találkozni Veletek... de jó lenne ha többet megtehetnénk!

Aztán sajnos ismét el kellett búcsúzni Kézdivásárhelyieknek és Hatvaniaknak, ami persze sosem könnyû, de mindig ott áll célként elõttünk a viszontlátás öröme!

P. Andris, Ágota, Dávid és K. Ági (András szerint így álltatok sorban egymás mellett, szerintem fordítva, de persze attól függ, ki honnan indult puszit adni) köszönjük, hogy eljöttetek hajnalban integetni!

S nem utolsó sorban Éva és Fradi! Mindent köszönünk!

Reméljük tavasszal minél többen tudunk ismét találkozni!

Ági


Színházban

Találkozók

Jakabfalvi idill

Utakon